{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Verder advies

Wij raden u ten zeerste aan om eerst de quickscan te doorlopen en een screening te laten doen van uw bedrijf tijdens een eerstelijnsafvies. Tijdens een zitdag, telefonisch of schriftelijk advies kan een expert voor u inschatten of een volgende stap noodzakelijk is. Uiteraard kan u bij Boost2Success ook terecht voor een doorgedrevener advies. Dat kan dan onder meer een advies op maat of coaching zijn.

 

Advies op maat

Bij het advies op maat gaat het om een persoonlijk en specifiek advies dat gegeven wordt door een specialist in het vakgebied waarvoor het advies nodig is. Het gaat over materies die de ondernemer aandraagt of om aandachtspunten die de detectiescan aan het licht bracht.

Dat advies wordt face to face verstrekt bij u ter plaatse of u wordt uitgenodigd in de kantoren van één van onze partners of onderaannemers.

Net zoals bij het eerstelijnsadvies zullen de projectpartners alle mogelijke domeinen die bij het ondernemerschap komen kijken coveren: van financieel, fiscaal en juridisch advies tot advies op het vlak van organisatie, HR, strategie, bedrijfsbeheer, marketing, communicatie. Gezien de uiteenlopende expertise van alle projectpartners is dat mogelijk.

Het advies op maat wordt, afhankelijk van de concrete omstandigheden, persoonlijk gegeven tijdens een drie uur durend gesprek waarbij u wordt uitgenodigd in één van onze regionale kantoren. Dat advies kan ook telefonisch of schriftelijk gegeven worden. Aan u de keuze.

 

Coaching en begeleiding

Indien een advies op maat niet voldoende blijkt te zijn, kan er tijdens een coachingsessie nog dieper ingezoomd worden op bepaalde thema’s. Uiteraard kan u ook hier rekenen op een persoonlijk contact met een specialist en zal u worden uitgenodigd in de kantoren van één van onze partners of onderaannemers.

Dikwijls lenen dergelijke sessies zich uitstekend tot het evalueren van de bedrijfsstrategie of het businessplan of tot de begeleiding bij het klaarmaken van een onderneming voor overdracht,…. Maar uiteraard kunnen ook andere problemen of onderwerpen aan bod komen.

Bij dit traject draagt u 50 procent van de kostprijs. In ruil daarvoor krijgt u een ruim pakket met 8 uren coaching, begeleiding en/of bijstand.

Indien u toch al meteen een advies op maat of coaching wenst, laat ons dit dan weten op info@boost2success.be