{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nog 2 vrije plaatsen

Registreren
Met Gerben van der Wallen
van Multiple Choice

Locatie

Zaal Mout
Spanjestraat 141 , 8800 Roeselare (Er is een privé-parking voorzien)

Toegangsprijs

Gratis

Deel

17 maart 2020 van 18u00 tot 21u00

Hoe draag ik mijn bedrijf succesvol over?

Het adviesbureau Multiple Choice en de andere Boost2Success-partners NSZ, KVABB, Atradius, Securex, en BNP Paribas Fortis organiseren een informatiesessie over de weg naar een succesvolle overdracht van uw onderneming.

Het overnemen of overlaten van een onderneming is een complexe aangelegenheid. Waar moet u op letten? Hoe bepaalt u de waarde van het bedrijf? Waar vindt u een geschikte koper voor uw onderneming of een bedrijf om over te nemen? Hoe zorgt u dat deze transactie zo vlot mogelijk verloopt? Op 17 maart 2020 kan u een antwoord krijgen op al deze vragen.

Tijdens een presentatie schetst Gerben van der Wallen, KMO-adviseur en zaakvoerder van Multiple Choice het ideale stappenplan richting een succesvolle overdracht. Alle aspecten van deze transactie komen aan bod, zodat u buiten stapt met een hoop praktische tips en een krachtig actieplan om uw overname tot een goed einde te brengen. Na de presentatie is er tijd voorzien voor het behandelen van gerichte vragen en kan u napraten met andere ondernemers en de spreker.

Programma:

  • Samenkomst: vanaf 18u
  • Start event: 18u30
  • Netwerking: vanaf 20u
  • Einde: 21u.